Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πρωτοφανές σόου στήριξης του Ντόναλντ Τραμπ μετέτρεψε την πρόσφατη εμφάνισή του στο θρυλικό «Saturday Night Live» ο Κάνιε Γουέστ (φωτ.). Ο διάσημος ράπερ, γνωστός για τα φιλικά προς τον πρόεδρο αισθήματα, εμφανίστηκε με το χαρακτηριστικό «Make America Great Again» καπελάκι, ενώ μετά το τηλεοπτικό τέλος της εκπομπής –το είδαν και κατέγραψαν μόνο οι παρόντες– πήρε το μικρόφωνο για να τα «χώσει» στους επικριτές του Τραμπ. Ο τελευταίος έσπευσε, μέσω του αγαπημένου του Τwitter, να τον αποθεώσει…

(…) Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε και ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Ματ Ντέιμον, ο οποίος ήταν απολαυστικός στον ρόλο του Μπρετ Κάβανο, του εκλεκτού του Ντόναλντ Τραμπ για το ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Ο Κάβανο βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης κατά τα εφηβικά και φοιτητικά του χρόνια. Την υπόθεση ερευνά το FBI.

(…)  Η αρχιεπισκοπή του Μονάχου ανέθεσε στην Eλληνίδα συνθέτρια και διευθύντρια ορχήστρας Κωνσταντία Γουρζή τη σύνθεση ενός νέου μουσικού έργου με θέμα την παιδική κακοποίηση, σύνθεση για δύο υψίφωνους, δύο μεσόφωνους, ανδρική χορωδία, παιδική χορωδία, μουσικό σύνολο και 10 χορευτές. Το έργο με τίτλο «Τransformation» θα παρουσιαστεί στις 6 Οκτωβρίου στην ιστορική εκκλησία του Αγίου Ιγνατίου στη Ρώμη, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της Καθολικής Εκκλησίας για την προστασία των παιδιών κατά της κακοποίησης. Την πρεμιέρα θα παρακολουθήσει ο Πάπας Φραγκίσκος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή