H Oris είναι Official Timekeeper του 7ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης

H Oris είναι Official Timekeeper του 7ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Oris είναι μία από τις παλαιότερες ωρολογοποιίες στον κόσμο με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας στη δημιουργία αποκλειστικά αυτόματων ελβετικών ρολογιών. Στη manufacture της, στο Holstein της Ελβετίας, επιστρατεύει τις πιο σύγχρονες μεθόδους υψηλής ωρολογοποιίας ενώ τα ρολόγια της είναι άμεσα αναγνωρίσιμα χάρη στον χαρακτηριστικό κόκκινο ρότορα.

H Oris είναι Official Timekeeper του 7ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης-1

Η Rist Hellas, η οποία έχει την εισαγωγή και αποκλειστική διάθεση της Oris στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμμετέχει με την Oris Running Team στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018. Ο Ημιμαραθώνιος καλύπτει διαδρομή 21,1 χλμ. (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, ενώ υπάρχει και ένας πιο σύντομος αγώνας, ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος, μήκους 5 χλμ., (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων στην εξάπλωση του αθλητισμού και τη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, η Oris ως επίσημος χρονομέτρης της διοργάνωσης στηρίζει έμπρακτα αξιόλογες προσπάθειες που αναδεικνύουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.

H Oris είναι Official Timekeeper του 7ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης-2

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Oris εδώ και για τη Rist Hellas εδώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον Ημιμαραθώνιο θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή