Αναχωρούν για… Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

Αναχωρούν για… Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικοι Ιταλίας και Λευκορωσίας γίνονται από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αντιστοίχως ενόψει των αυριανών αγώνων τους με τη Μίλαν και την ΜΠATE Μπορίσοφ, της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι αποστολές των δύο ομάδων αναχωρούν το πρωί από την Ελλάδα. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ιστορική ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη που χρησιμοποίησε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέλει να δώσει «ανάσες» στους παίκτες που έπαιξαν την περασμένη Κυριακή, καθώς σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει και στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί λίγα 24ωρα μετά τη δοκιμασία στο «Σαν Σίρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να έχει στην ενδεκάδα τον Σα κάτω από την εστία, τους Τοροσίδη και Κούτρη στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας, τους Σισέ και Μεριά ή Μιράντα σε ρόλο στόπερ, τους Γκιγιέρμε, Νάτχο και Ανδρούτσο ή Τουρέ στη μεσαία γραμμή, τους Ναουέλ και Φετφατζίδη ως εξτρέμ και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως στις εξέδρες του «Σαν Σίρο» θα είναι έντονο το «ερυθρόλευκο» στοιχείο, αφού περισσότεροι από 7.000 οπαδοί τους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι, θα αντιμετωπίσει την ΜΠATE με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αποστολή του αναχωρεί το πρωί με πτήση τσάρτερ για το Μινσκ, όπου θα διανυκτερεύσει και την Πέμπτη θα μεταβεί στο Μπαρισάου για τον αγώνα με την Μπάτε. Ετσι, η προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα γίνει το βράδυ στο γήπεδο της Ντιναμό Μινσκ. Το πρωί της Παρασκευής, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Λευκορωσία και εν συνεχεία θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή