Ζιζέλ: Πάθαινα κρίσεις πανικού και σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω

Ζιζέλ: Πάθαινα κρίσεις πανικού και σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αυτοβιογραφία του πασίγνωστου μοντέλου, Ζιζέλ Μπούντχεν, με τίτλο «Μαθήματα: Ο δρόμος μου προς μία ζωή με νόημα», αποκαλύπτεται ότι η δόξα και η επαγγελματική καταξίωση ακόμη και σε διεθνή κλίμακα, δεν είναι δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα.

Το πανέμορφο μοντέλο, αποκαλύπτει ότι τα πρώτα της χρόνια ως μοντέλο σημαδεύτηκαν από άγχος και αρνητικές σκέψεις.

 

 

Την ώρα που η καριέρα της εκτοξεύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άρχισαν τα προβλήματα. Ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού, μετά από μία άσχημη εμπειρία που είχε σε μία από τις δεκάδες πτήσεις που επέβαινε εκείνη την εποχή.  Αυτό της δημιούργησε κλειστοφοβία: φοβόταν τα αεροπλάνα, τα ασανσέρ, τα τούνελ, τα μικρά δωμάτια.

«Ήμουν 23 χρονών και σκεφτόμουν ότι θα ήταν εύκολο αν αυτοκτονούσα, γιατί έτσι θα τέλειωναν όλα» εξομολογείται σε συνέντευξη στο People.

Όπως περιγράφει στο βιβλίο της, ξεπέρασε την άσχημη αυτή περίοδο πηγαίνοντας πρώτα σε ψυχολόγο. Μπόρεσε επίσης να κόψει το τσιγάρο και να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή