Πως να υποδεχτείτε το φθινόπωρο αλλάζοντας την διακόσμηση του σπιτιού σας

Πως να υποδεχτείτε το φθινόπωρο αλλάζοντας την διακόσμηση του σπιτιού σας

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φθινόπωρο έχει αρχίσει δειλά να κάνει αισθητή την παρουσία του και είναι για πολλούς η καλύτερη εποχή του χρόνου.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείτε την όμορφη αυτή εποχή από τις μικρές διακοσμητικές παρεμβάσεις που θα ανανεώσουν το περιβάλλον του σπιτιού σας και θα σας βάλουν στο γλυκό φθινοπωρινό κλίμα.

Χρησιμοποιήστε στάχυα για ντεκόρ Το στάχυ είναι ένα από τα σήματα κατατεθέν του φθινοπώρου. Το γήινο χρώμα του είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να υποδεχτείτε την όμορφη εποχή. Φτιάξτε ένα μικρό μπουκέτο και βάλτε το σε ένα βάζο σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας. Μπορείτε ακόμα να φτιάξετε ένα όμορφο στεφάνι και να το βάλετε έξω από την πόρτα σας.

Πως να υποδεχτείτε το φθινόπωρο αλλάζοντας την διακόσμηση του σπιτιού σας-1

Ενσωματώστε ροζ και μωβ πινελιές Παραδοσιακά τα χρώματα του φθινοπώρου είναι τα έντονα πορτοκαλί, τα μπορντώ και οι διάφορες μπρούτζινες αποχρώσεις. Υπάρχουν όμως κι άλλες χρωματικές συνθέσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε. Εμείς σας προτείνουμε έναν συνδυασμό του μωβ και του ροζ που θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερα φωτεινή διακόσμηση και θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.

Βάλτε τα φθινοπωρινά χρώματα στα καθημερινά σας αξεσουάρ Δεν χρειάζεται να νιώθετε πως πρέπει να προμηθευτείτε ειδικά εποχιακά διακοσμητικά αντικείμενα για να φέρετε το φθινόπωρο στο σπίτι σας. Τα καθημερινά αξεσουάρ και τα χρήσιμα αποθηκευτικά καλάθια μπορούν να φέρουν το πνεύμα της εποχής και με το παραπάνω. Κρεμάστε όσα ταιριάζουν περισσότερο σε γάντζους και βάλτε ένα πλεκτό καλάθι στην είσοδό σας για τα φουλάρια και τα καπέλα.

Αλλάξτε τα διακοσμητικά μαξιλάρια Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα είναι τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Σας προτείνουμε να προμηθευτείτε μαξιλαροθήκες σε στάνταρ διαστάσεις έτσι ώστε να μπορείτε να τις αλλάζετε εύκολα κάθε εποχή. Προμηθευτείτε φθινοπωρινά χρώματα και μοτίβα και θα δείτε το καθιστικό σας να αλλάζει σημαντικά.

Πως να υποδεχτείτε το φθινόπωρο αλλάζοντας την διακόσμηση του σπιτιού σας-2

Δώστε ζωή στον εξωτερικό χώρο Το γεγονός ότι έφυγε το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι αχρηστεύονται οι εξωτερικοί χώροι. Το φθινόπωρο είναι υπέροχη εποχή για να απολαύσετε την αυλή ή την βεράντα σας. Μην παραλείψετε λοιπόν να βάλετε μερικά φυτά με φθινοπωρινά χρώματα για να σας κρατήσουν συντροφιά τις όμορφες βραδιές που θα χαλαρώνετε απολαμβάνοντας το φθινοπωρινό αεράκι.

 

ΠΗΓΗ: papelle.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή