Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Piano Plus Festival φιλοξενεί στην Ελλάδα το Hannover Chamber Music Trio, σε μία μοναδική συναυλία μουσικής δωματίου στο Ιδρυμα του Αττικού Ωδείου. Στις 8 μ.μ. Ερατοσθένους 8.

• Την παράσταση «Τίμων ο Αθηναίος» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» στο ΡΕΞ, στις 8.30 μ.μ. Πανεπιστημίου 48.

• Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών εγκαινιάζεται η έκθεση της Λίζης Καλλιγά με τίτλο «Κολυμβητές II», ζωγραφικά έργα και φωτογραφίες των τελευταίων 5 ετών, 2013-2018. Στις 7.30 μ.μ. Εως 3/11. Γλύκωνος 4.

• «Το Σώσε»: Street Party στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, γύρω από τη Στέγη Ωνάση, με ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Αθηναίους, ζωντανή μουσική, μπίρα και… κουλούρια από τον φούρνο. Από τις 7 μ.μ. Συγγρού 107.

• Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σκαμπαρδώνη «Λεωφορείο, 19 στάσεις» (εκδ. Πατάκη) και συζήτηση του συγγραφέα με δημοσιογράφους. Στις 7 μ.μ. Το Λεξικοπωλείο, Στασινού 13, Παγκράτι.

• Οι Whores από την Ατλάντα της Τζόρτζια, μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση σχήματος που ήρθε να ταράξει τα νερά του noise rock, στην παρθενική εμφάνισή τους στην Ελλάδα. Στις 9 μ.μ. Κύτταρο Live, Ηπείρου 48.

• O θρυλικός Ουκρανός πιανίστας, συνθέτης και «εφευρέτης» της continuous music Lubomyr Melnyk, ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς της εποχής μας, ζωντανά στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός». Στις 9 μ.μ. Καρύτση 8.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή