Γιουρόπα Λιγκ: Δυνατή δοκιμασία για Ολυμπιακό απέναντι στη Μίλαν

Γιουρόπα Λιγκ: Δυνατή δοκιμασία για Ολυμπιακό απέναντι στη Μίλαν

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Μίλαν καλείται να αντιμετωπίσει απόψε ο Ολυμπιακός στο «Σαν Σίρο» για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, το οποίο διεξάγεται ανάμεσα σε δύο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους», αφού μετά τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Aναγνωρίζοντας o Πέδρο Μαρτίνς τις δυσκολίες του προγράμματος, σκοπεύει να αξιοποιήσει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο δυναμικό των «Πειραιωτών», σε αυτή τη σειρά των αγώνων: «Είναι στόχος μας το πρωτάθλημα, αλλά και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Δεν κουράζομαι να λέω ότι η ομάδα μας είναι πλήρης. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως πρέπει. Το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί ο χρόνος αποκατάστασης ανάμεσα στα δύο παιχνίδια είναι πολύ μικρός. Είμαστε όμως πανέτοιμοι», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός χθες βράδυ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο «Σαν Σίρο».

Είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. O Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να έχει στην ενδεκάδα τον Σα κάτω από την εστία, τους Τοροσίδη και Κούτρη στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Σισέ και Μεριά ή Μιράντα σε ρόλο στόπερ, τους Γκιγιέρμε, Νάτχο και Ανδρούτσο ή Τουρέ στη μεσαία γραμμή, τους Ναουέλ και Φετφατζίδη ως εξτρέμ και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε και Χασάν.

Στις εξέδρες θα βρεθούν περισσότεροι από 4.000 Ελληνες φίλαθλοι.

Βαθμολογία 6ου ομίλου: Mίλαν 3, Μπέτις 1, Ολυμπιακός 1, Ντουντελάνζ 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή