Tο Nissan Intelligent Mobility στην Κίνα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Nissan πραγματοποίησε μια τελετή έναρξης για το Nissan Intelligent Mobility Tour, το μεγαλύτερο κέντρο ευφυών τεχνολογικών εμπειριών στην Κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία. Η περιοδεία δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν τον ευφυή τρόπο ζωής της μελλοντικής κινητικότητας, μέσω διαφόρων τεχνολογικών μέσων.

 
Η περιοδεία θα αποτελέσει το κέντρο εμπειρίας για πελάτες, έμπορους και επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα. Υπάρχουν τρεις θεματικές ζώνες εμπειρίας στο Nissan Intelligent Mobility Tour:  η Αίθουσα Ευφυούς Κινητικότητας, η Αίθουσα Μελλοντικής Πόλης και η  Περιοχή για Test Drive του  Sylphy Zero,  συνολικής επιφάνειας 11.000 τμ. Με την εξερεύνηση της τεχνολογίας, των διαδραστικών εμπειριών και των test drive,  το Nissan Intelligent Mobility Tour αποτελεί μια απόδειξη για την ηγετική θέση της  Nissan στoν τομέα της Ευφυούς Κινητικότητας.

 
Το Intelligent Mobility Tour της Nissan θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στα τέλη Νοεμβρίου.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή