Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την εκπληκτική απεικόνιση της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία της χάρισε και το Οσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου («The Queen»), η Ελεν Μίρεν (φωτ.) ετοιμάζεται αυτή τη φορά να μπει στα (εξίσου πανάκριβα) παπούτσια μιας αυτοκράτειρας. Συγκεκριμένα της Μεγάλης Αικατερίνης, σε μια μίνι τηλεοπτική σειρά, την οποία θα παρουσιάσει το HBO από κοινού με το βρετανικό Sky.

(…) Το 2019 αναμένεται το νέο μυθιστόρημα του δημιουργού του Χάνιμπαλ Λέκτερ ύστερα από 13 χρόνια απουσίας, αλλά και το πρώτο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα χωρίς τον διάσημο κανίβαλο μετά τέσσερις δεκαετίες (το προηγούμενο ήταν το «Black Sunday», που κυκλοφόρησε το 1975). Σύμφωνα με τον εκδότη του, ο Τόμας Χάρις, ο οποίος αποφεύγει τη δημοσιότητα και απεχθάνεται τις συνεντεύξεις, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επικείμενη έκδοση του καινούργιου του βιβλίου.

(…) Tι κι αν πέρασαν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου; Η Rihanna είναι πολύ απασχολημένη με τη δουλειά της ως σχεδιάστρια μόδας για να ανησυχήσει. Προχθές το βράδυ γιόρτασε τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δημιουργία της σειράς εσωρούχων «Fenty Beauty», που πρόσφατα κέρδισε τις εντυπώσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, με ένα πάρτι στο Σίδνεϊ. Fenty, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι θαυμαστές που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί της στη διάρκεια της εκδήλωσης, είναι απλώς το επίθετο της τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή