Σε ρυθμούς… Ολυμπιακού η ΑΕΚ

Σε ρυθμούς… Ολυμπιακού η ΑΕΚ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό επανέρχεται από σήμερα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης δεν προπονήθηκαν χθες για να ξεκουραστούν από τον αγώνα με την Μπενφίκα. Ο Πόνσε δεν υπολογίζεται, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι ετοιμοπόλεμος μετά τη διακοπή τού πρωταθλήματος, όμως η ιατρική διάγνωση θα γίνει γνωστή αύριο.

Ο Οικονόμου δεν έχει κάτι σοβαρό και με τα τωρινά δεδομένα υπολογίζεται σε έναν αγώνα ιδιαιτέρως κρίσιμο, δεδομένου ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός ισοβαθμούν, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του δύο νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι και «παραμονεύει» για να ξεφύγει στη βαθμολογία (υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα).

Η Ενωση θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που έχει σε παιχνίδια εις βάρος του Ολυμπιακού, καθώς στους τελευταίους 10 αγώνες με τους «ερυθρόλευκους» έχει 7 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις δύο ήττες. Ο αγώνας της Κυριακής, βεβαίως, είναι πολύ δύσκολος τόσο λόγω της βελτίωσης που παρουσιάζει σε σχέση με πέρυσι ο Ολυμπιακός,όσο και επειδή η ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα τραυματισμών. Στα των βασικών, ο Μπάρκας θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια με Μπακάκη και Χουλτ στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί στις σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη. Σιμόες και Γαλανόπουλος δύσκολα θα αλλάξουν και στη μεσοεπιθετική γραμμή θα αγωνιστούν οι Μπακασέτας, Μάνταλος, Κλωναρίδης και Λιβάγια.

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τρίτη και ο μάνατζερ του Ελντερ Λόπες, καθώς η ΑΕΚ επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και με τα τωρινά δεδομένα ο Πορτογάλος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο. Αμεσες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με τις περιπτώσεις των Σιμόες και Μπακασέτα, καθώς τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται επίσης το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή