Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την επόμενη εβδομάδα

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την επόμενη εβδομάδα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χωρίς αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας περιμένουμε στις περισσότερες περιοχές της χώρας από την Κυριακή 7/10 μέχρι και την Πέμπτη 11/10, σύμφωνα με το δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Αναλυτικά, την Κυριακή περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, με σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.

Στα δυτικά, οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες 3 έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Αντιθέτως, στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Καμία αξιόλογη μεταβολή δεν θα παρουσιάσει η θερμοκρασία.

Την Τρίτη, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά. Στα δυτικά, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στα βόρεια.

Τέλος, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία την Τετάρτη στα ανατολικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή