Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, στηρίζει την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, στηρίζει την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, αφιερώνει τον μήνα Οκτώβριο, στη μάχη πρόληψης και ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, με στόχο την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φορέα «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ»,  ο οποίος, όχι μόνο παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες.

Καθ’όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι επισκέπτες των εστιατορίων και μπαρ του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, θα απολαμβάνουν τα μοναδικά ροζ cocktails που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτόν τον σκοπό, υποστηρίζοντας έμπρακτα μία εκστρατεία που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, προσκαλεί τους επισκέπτες του, να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Εκστρατεία κατά του Καρκίνου του Μαστού και να δείξουν την υποστήριξή τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα ειδικά αυτά cocktails στα social media με το hashtag #PinkOctober.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή