«Μεγάλοι Ελληνες Ηθοποιοί»: Η συγκινητική εκδήλωση της «Κ» για τη σπουδαία εκδοτική προσφορά (βίντεο)

«Μεγάλοι Ελληνες Ηθοποιοί»: Η συγκινητική εκδήλωση της «Κ» για τη σπουδαία εκδοτική προσφορά (βίντεο)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Κ» παρουσίασε στον ιστορικό κινηματογράφο «Δαναό» τη νέα της εκδοτική προσφορά αφιερωμένη στους σπουδαίους Ελληνες ηθοποιούς, που μεγάλωσαν γενιές συμπατριωτών μας και για πολλά χρόνια έμπαιναν μέσα στη ζωή μας, ξεπηδώντας από τη μεγάλη και τη μικρή οθόνη για να μας χαρίσουν γέλιο, δάκρυ, αποσταγμένη σοφία. 

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική αλλά και λαμπερή βραδιά η «Κ» μίλησε για τη σειρά των 14 ιδιαίτερα προσεγμένων βιογραφιών, που έχει επιμεληθεί ο Μάκης Δελαπόρτας, o οποίος είχε το προνόμιο να έχει γνωρίσει από κοντά σχεδόν όλα αυτά τα ιερά τέρατα αλλά και την έγνοια να διασώσει πολλά τεκμήρια, όταν κανένας δεν τους πολυέδινε σημασία.

Χάρις στο μεράκι του, ολόκληρη η πορεία των μεγάλων σταρ του ελληνικού σινεμά περνά σαν ταινία μέσα από τις σελίδες αυτή τη φορά των βιογραφιών τους: από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, ώς τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τον Νίκο Κούρκουλο και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο. 

Ενώ ποδαρικό αυτήν την Κυριακή (07/10) κάνει ο σπουδαίος Κωνσταντινουπολίτης και τζέντλεμαν της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, Λάμπρος Κωνσταντάρας. 


Διαβάστε σχετικά: 

Σαν παλιό σινεμά… Η χάρτινη επιστροφή του ονείρου

«Μεγάλοι Ελληνες ηθοποιοί»: Η εκδοτική προσφορά της «Κ» ξεκινάει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Αυθεντικοί, γλεντζέδες, μεγάλοι ηθοποιοί – Η εκδοτική προσφορά της «Κ»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή