Νεφώσεις με τοπικές βροχές την Κυριακή

Νεφώσεις με τοπικές βροχές την Κυριακή

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Κυριακή.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 22 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 24 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 25, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 24 βαθμούς, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι μέχρι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με προοδευτική εξασθένηση από το απόγευμα. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή