Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!

Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το μοτίβο που μας απασχολεί αυτή τη σεζόν να είναι το λεοπάρ, και να το βλέπουμε ακόμα και στον ύπνο μας, όμως ένα άλλο print που αγαπήσαμε φαίνεται όχι μόνο να το ανταγωνίζεται, αλλά να κυριαρχεί στις εμφανίσεις των κοριτσιών της street μόδας. Ανανεωμένο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις τάσεις της σεζόν το καρό και αυτό το Φθινόπωρο κατάφερε να είναι ο πρωταγωνιστής με το κλασσικό σακάκι να ''συνομωτεί'' για τα πιο fresh looks.

Επειδή είμαστε σίγουρες ότι το έχετε στη ντουλάπα σας από πέρσι και αναρωτιέστε πως θα το φορέσετε αυτή τη σεζόν για να δείχνετε ανανεωμένες εμείς συγκεντρώσαμε 7 σούπερ προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να το εντάξετε από σήμερα κιόλας στις εμφανίσεις σας χωρίς κανένα ενδοιασμό.

1.Ένα καρό boxy suit είναι η πιο μοντέρνα πρόταση, ειδικά όταν το συνδυάσετε με dad sneakers, αθλητικό εσώρουχο από μέσα και μικροσκοπικά 90s γυαλιά ηλίου.

Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!-1

2.Τα biker shorts που ''απενεχοποίησε'' η Kim Kardashian θα φορεθούν όσο κανένα άλλο κομμάτι αυτό το Φθινόπωρο και ένας καλός τρόπος να τα συνδυάσουμε ώστε να δείχνουν ''κατάλληλα'' ακόμη και για το γραφείο είναι με καρό σακάκι και ζώνη στη μέση.

Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!-2

3.Επίσης αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να φορέσετε αυτή την εποχή την τζιν βερμούδα σας, τότε η λύση είναι στη ντουλάπα σας. Ένα ασύμμετρο τοπ και το ανδρόγυνο καρό σακάκι σας θα δημιουργήσει αμέσως μια σικάτη εμφάνιση.

Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!-3

4.Το καρό σακάκι είναι το κλειδί για να δώσετε στο νεγκλιζέ φόρεμα σας ένα fresh look.

Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!-4

5.Μην φοβηθείτε καθόλου να σετάρετε το τοπ σας με το καρό σακάκι σας, ούτε να τα συνδυάσετε με κομμάτια σε έντονα χρώματα. Φροντίστε ωστόσο να επιλέξετε αξεσουάρ σε μίνιμαλ γραμμή για να μην αποφύγετε τα στυλιστικά λάθη.

Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!-5

6.Ένα λευκό τζιν και λευκά μποτάκια συνδυασμένα με το καρό σακάκι σας είναι η ενδοιάμεση λύση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο και μια καλή πρόταση για το γραφείο αυτή την εποχή.

Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!-6

7.Το κομψό καρό σακάκι σας θα κάνει ακόμα και το baggy τζιν σας να δείχνει σικάτο τις απογευματινές ώρες.

Το καρό σακάκι δεν πάει πουθενά! 7 super ιδέες για να το φορέσεις τώρα!-7

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή