Keira Knightley εναντίον Kate Middleton: Τα σκληρά λόγια για την Δούκισσα του Cambridge

Keira Knightley εναντίον Kate Middleton: Τα σκληρά λόγια για την Δούκισσα του Cambridge

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εικόνα της Kate Middleton κάθε μία από τις τρεις φορές που βγήκε από το μαιευτήριο κρατώντας ένα από τα μωρά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι καλλιεργεί μία εικόνα ψεύτικης τελειότητας που οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να καταπιέζονται να φτάσουν.

Ανάμεσα σ' αυτούς και η Keira Knightley που σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε πρόσφατα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Δούκισσας του Cambridge.

Το άρθρο της με τίτλο «Το αδύναμο φύλο» δημοσιεύτηκε σε συλλογή δοκιμίων με τον γενικό τίτλο "Feminists Don't Wear Pink (And Other Lies)", και σε αυτό θυμάται τον δικό της τοκετό με την κόρη της Edie, που συνέπεσε σχεδόν με την γέννηση της πριγκίπισσας Charlotte το 2015.

«Καθόμαστε και βλέπουμε την τηλεόραση. Εκείνη (σ.σ. η Kate) βγήκε απο το νοσοκομείο επτά ώρες αργότερα με το πρόσωπό της βαμμένο και τα ψηλά τακούνια της. Είναι το πρόσωπο που ο κόσμος θέλει να δει. Να κρυβόμαστε. Να κρύβουμε τον πόνο μας, με τα κορμιά μας που ανοίγουν, τα στήθη μας που τρέχουν, τις ορμόνες μας να οργιάζουν. Να δείχνεις όμορφη. Να δείχνεις κομψή, να μη δείχνεις τη μάχη που έδωσε Κέιτ. Επτά ώρες αφού πάλεψες με τη ζωή και τον θάνατο, επτά ώρες αφού το σώμα σου άνοιξε στα δύο και μία ματωμένη ζωή που ούρλιαζε βγήκε από αυτό. Μην το δείξεις. Μην το πεις. Κάτσε εκεί, με το κορίτσι σου και ποζάρετε για μια ορδή ανδρών φωτογράφων», γράφει η ηθοποιός.

Η Keira Knightley θυμήθηκε στη συνέχεια και κατέγραψε με ειλικρίνεια τις αναμνήσεις από τη γέννηση της δικής της κόρης, στην οποία αφιέρωσε και το άρθρο. «Η μήτρα μου άνοιξε. Βγήκες με τα μάτια σου ανοιχτά. Τα χέρια τεντωμένα στον αέρα. Φώναζες. Σε έβαλαν πάνω μου, γεμάτη με αίμα και βλένες, και με το κεφάλι σου να έχει ταλαιπωρηθεί από τον τοκετό. Έτρεμες, έψαχνες για αέρα, ούρλιαζες. Άρπαξες το στήθος μου αμέσως, πεινασμένα, θυμάμαι τον πόνο. Το στόμα σου που έσφιγγε τη ρόγα μου, το ελαφρύ ρούφηγμα» σημειώνει και τονίζει: «Θυμάμαι το πεδίο της μάχης μου. Το δικό σου πεδίο μάχης και την ζωή να πάλεται. Την επιβίωση. Και εγώ είμαι το αδύνατο φύλο; Εσύ;».

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή