Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τρίτη

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τρίτη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους στα ορεινά ηπειρωτικά, την Εύβοια, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Ασθενείς σποραδικές βροχές αναμένονται κατά κύριο λόγο στην Κρήτη από το μεσημέρι. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 1 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 13 έως 27, στα νότια από 15 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 14 έως 23, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 16 έως 26, και στην Κρήτη από 15 έως 23.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η ορατότητα έως το ξημέρωμα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και το μεσημέρι και απόγευμα έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το ξημέρωμα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή