Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανείς δεν ήξερε τις πολιτικές της πεποιθήσεις, αν στηρίζει τους Ρεπουμπλικανούς ή τους Δημοκρατικούς, μέχρι πριν από λίγες ημέρες, οπότε η Τέιλορ Σουίφτ  (φωτ.) αποφάσισε να… μιλήσει. Και δήλωσε ότι στις προσεχείς ενδιάμεσες εκλογές θα στηρίξει τους Δημοκρατικούς και συγκεκριμένα τον Φιλ Μπρέντεσεν για τη Γερουσία και τον Τζιμ Κούπερ για τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Τώρα, γιατί έχει σημασία να γνωρίζουμε τι ψηφίζει η Αμερικανίδα ποπ σταρ; Η απάντηση βρίσκεται στους χιλιάδες ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(…) Την οριστική ακύρωση της συναυλίας-αφιερώματος στην Αρλέτα ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή η διοργανώτρια εταιρεία. Η συναυλία, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την 27η Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Επιπλέον, όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση, η μεταφορά σε νέα ημερομηνία είναι πλέον ανέφικτη λόγω των ιδιαιτεροτήτων της συγκεκριμένης παραγωγής. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να μάθουν τους τρόπους άμεσης αποζημίωσης στο 210-32.22.720.

(…) Ρεκόρ κινηματογραφικών εισπράξεων όλων των εποχών για τον μήνα Οκτώβριο καταγράφηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο χάρη σε δύο κυρίως ταινίες. Από τη μία το νέο μπλοκμπάστερ της Marvel, «Venom», γέμισε τα ταμεία με 80 εκατ. δολάρια(!) ενώ εξαιρετικά πήγε και το «Ενα αστέρι γεννιέται», πρώτο φιλμ του Μπράντλεϊ Κούπερ, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 40 εκατ. δολάρια τις πρώτες δύο ημέρες προβολής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή