«Μεγάλοι Ελληνες Ηθοποιοί»: Στη Ρένα Βλαχοπούλου αφιερωμένος ο δεύτερος τόμος της σειράς της «Κ» (βίντεο)

«Μεγάλοι Ελληνες Ηθοποιοί»: Στη Ρένα Βλαχοπούλου αφιερωμένος ο δεύτερος τόμος της σειράς της «Κ» (βίντεο)

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σπουδαία κωμική ηθοποιό, την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου, είναι αφιερωμένος ο δεύτερος τόμος της σειράς «Μεγάλοι Ελληνες Ηθοποιοί», που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή (14/7) με την Καθημερινή.

Μια μοναδική σειρά βιογραφιών, από τον Μάκη Δελαπόρτα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή και τις ταινίες αγαπημένων ηθοποιών, που μας ταξιδεύει στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

14 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Ρένα Βλαχοπούλου συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα το γέλιο μέσα από τις ταινίες και τις ξεκαρδιστικές ατάκες της.

«Η Ρένα ήταν δύσκολος άνθρωπος. Δεν έκανε παρέα με ανθρώπους του χώρου. Στο σπίτι της ήταν με τον άντρα της, απλή νοικοκυρά, είχε πάθος με την τάξη και την καθαριότητα. Εκείνη στήριξε τα επτά αδέρφια της όταν σκοτώθηκαν οι γονείς τους στον βομβαρδισμό στην Κέρκυρα. Φύλακας άγγελος για πολλούς» αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Μάκης Δελαπόρτας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή