Ο Ραφαέλ Ναδάλ με γαλότσες και σκούπα στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Μαγιόρκα (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Ραφαέλ Ναδάλ με γαλότσες και σκούπα στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Μαγιόρκα (φωτογραφίες – βίντεο)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διάσημος Ισπανός τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ έβαλε γαλότσες και ενώθηκε με τους γείτονές του στο Σαντ Λιορένς ντες Καρδασάρ, της Μαγιόρκα, ώστε να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των νερών, που γέμισαν δρόμους, σπίτια και παρέσυραν αυτοκίνητα.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ με γαλότσες και σκούπα στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Μαγιόρκα (φωτογραφίες – βίντεο)-1

Οι τηλεοπτικές κάμερες απαθανάτισαν τον διάσημο αθλητή, φορώντας γάντια και κρατώντας μια σκούπα, να μπαίνει μαζί με άλλους εθελοντές σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων που είχε πλημμυρίσει από τα νερά και τη λάσπη.

Αμέσως μετά την πλημμύρα, ο Ναδάλ προσέφερε τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Rafa Nadal Sport Centre και της ακαδημίας του Rafa Nadal Academy, που διατηρεί στο Μανακόρ για να φιλοξενηθούν οι άστεγοι γείτονές του, όπως εξηγεί ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη διάρκεια της νύχτας, το Κέντρο φιλοξένησε περίπου 50 ανθρώπους, που είχαν δει τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν.

Ο τενίστας, που ζει στο Πόρτο Κρίστο, σε απόσταση 11 χλμ από το Σαντ Λιορένς, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων της πλημμύρας. «Σήμερα είναι μία θλιβερή ημέρα. Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους των νεκρών από τις σοβαρές πλημμύρες στο Σαντ Λιορένς», πρόσθεσε ο Ναδάλ στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: twitter

Πηγή βίντεο: youtube (La Vanguardia)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή