Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo

Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι ο μήνας των fashion weeks μας χάρισε μια σειρά από street style σύνολα στα οποία ''επιστρέφουμε'' κάθε φορά που θέλουμε να εμπνευστούμε για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Πρωταγωνίστρια σ' αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Olivia Palermo.

H σταρ της μόδας για ακόμα μια φορά μας χάρισε μια μεγάλη γκάμα από looks, που μας έκαναν να αναρωτιόμαστε πώς το κάνει κάθε σεζόν… Όποιες κι αν είναι οι τάσεις της σεζόν, τα ''it'' κομμάτια της μόδας και οι καιρικές συνθήκες, η Olivia καταφέρνει πάντα να δημιουργεί ένα στυλ απόλυτα δικό της και ούτε αυτό το φθινόπωρο μας απογοήτευσε.

Εμείς επιλέξαμε μια σειρά από key-looks γι' αυτό το μήνα που θα σας κάνουν να τρέξετε στα μαγαζιά και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.

1.Χωρίς να φοβάται το ''παιχνίδι των prints'' συνδυάζει με τον πιο cool τρόπο το καρό με το φλοράλ και ολοκληρώνει το σύνολό της με ένα υπέροχο ζευγάρι φλατ παπούτσια με φιόγκο για να μας κάνει να υποκλιθούμε στο στυλ της.

Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo-1

2.Η Olivia Palermo επιλέγει το χρώμα του φθινοπώρου και ανεβάζει σε άλλο επίπεδο το ladylike στυλ με ένα μονόχρωμο σύνολο.

Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo-2

3.Τα σετ επέστρεψαν και το αγαπημένο μας κορίτσι της μόδας μας έδειξε τον τρόπο για υιοθετήσουμε την τάση με ένα arty look το οποίο συνδύασε με τα κατάλληλα κομμάτια σε ''συγγενικά'' χρώματα και έδωσε χρώμα στην εμφάνισή της προσθέτοντας τσαντάκι με γκλίτερ.

Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo-3

4. Αυτή τη φορά χάρισε ένα twist στο ladylike look της συνδυάζοντας τη μάξι φούστα της με μιλιτέρ σακάκι και πλατιά δερμάτινη ζώνη πάνω από λευκό πουκάμισο, ενώ τα χρωματιστά γυαλιά ηλίου έδωσαν στο σύνολο ένα μοντέρνο ύφος.

Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo-4

5.Με ένα πιο απλό και εύκολο look αυτή τη φορά, το διάσημο κορίτσι της Νέας Υόρκης μας έδωσε μια cozy συνταγή με πουλόβερ σε έντονο χρώμα το οποίο συνδύασε με cropped παντελόνι και bomber γούνινο σακάκι.

Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo-5

6. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να εντάξετε τα φλουό χρώματα στις εμφανίσεις σας, αυτό το σύνολο θα σας βοηθήσει να το κάνετε με τον πιο ''διακριτικό'' τρόπο συνδυάζοντας με λουστρίνι παντελόνι με ριγέ πουλόβερ.

Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo-6

7. Αν πάλι είστε φαν του κλασσικού στυλ σίγουρα αυτή η εμφάνιση δεν θα σας αφήσει αδιάφορες, αφού η Olivia μας έδειξε πώς μπορούμε να δώσουμε ένα σύγχρονο ύφος στην εμφάνισή μας με δερμάτινες μπεζ μπότες.

Μαθήματα φθινοπωρινού στυλ από την Olivia Palermo-7

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή