ΟΠΑΠ-ΕΠΟ μαζί για δύο ακόμα χρόνια

ΟΠΑΠ-ΕΠΟ μαζί για δύο ακόμα χρόνια

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΠΑΠ και η Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) παρουσίασαν, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια. Η εταιρεία θα είναι Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του ΕURO 2020. Η ομάδα συνεχίζει τους αγώνες της στο Nations League, ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, η διοίκηση της ΕΠΟ, ο Πετρ Φούσεκ, Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας FIFA-UEFA, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Μίκαελ Σκίμπε, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Ζήσης Βρύζας και οι ποδοσφαιριστές Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας και Κάρλος Ζέκα.

ΟΠΑΠ-ΕΠΟ μαζί για δύο ακόμα χρόνια-1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020. H συνεργασία μας, όμως, με την ΕΠΟ δεν περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Παράλληλα, μοιραζόμαστε κοινούς στόχους για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και την προώθηση των αθλητικών ιδεωδών. Η ανανέωση της συνεργασίας μας συμπίπτει με ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας: την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυσή της. Στη διάρκεια της ιστορικής του διαδρομής, ο ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενώ στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό. Η διαρκής μας δέσμευση στον ελληνικό αθλητισμό αντικατοπτρίζεται σε μία σειρά από πρωτοβουλίες. Σε αυτές περιλαμβάνονται το καινοτόμο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», που υποστηρίζει 128 ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 13.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα και η «Kερkidα ΟΠΑΠ», η οποία έχει στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στην υγιή πλευρά του αθλητισμού».

ΟΠΑΠ-ΕΠΟ μαζί για δύο ακόμα χρόνια-2

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, τόνισε: «H σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας. Η υποστήριξη του ΟΠΑΠ στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον αγωνιστικό πήχη, προβάλλοντας, παράλληλα, τις αξίες του αθλητισμού. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αφήνοντας καθημερινά το στίγμα του στη χώρα με τις δράσεις του για τη νέα γενιά και την κοινωνία. Με την ευκαιρία της επετείου των 60 χρόνων από την ίδρυσή του εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό».

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Μίκαελ Σκίμπε, υπογράμμισε: «Η προσφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στη νέα γενιά είναι πολύ σημαντική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα, καθώς χωρίς την υποστήριξή του θα ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εμείς με τη σειρά μας, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του EURO 2020».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Σωκράτης Παπασταθόπουλος επεσήμανε: «O OΠΑΠ είναι μια εταιρεία που έχει ταυτιστεί με το ποδόσφαιρο. Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και ο ΟΠΑΠ ακολουθούν κοινή πορεία εδώ και πολλά χρόνια ως «συμπαίκτες», καθώς μοιράζονται τις ίδιες αξίες». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή