«Breathe – A Journey Of No Return»: Ενα μουσικό ταξίδι χωρίς επιστροφή

«Breathe – A Journey Of No Return»: Ενα μουσικό ταξίδι χωρίς επιστροφή

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η μουσική θα αποτελεί πάντα την αέναη ανάγκη για έκφραση», λέει ο Πάνος Δορμπαράκης στο εισαγωγικό του σημείωμα, στο έντυπο με τους στίχους των 12 τραγουδιών του υπό τον γενικό τίτλο «Breathe – A Journey Of No Return». Οι 12 συνθέσεις –και οι στίχοι ανήκουν στον Πάνο Δορμπαράκη– που περιέχει το «Breathe – A Journey Of No Return» αποτυπώνουν τον στόχο του να κάνει μέσα από τη μουσική και τον στίχο ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή, και να μας παρασύρει σε αυτό. 

«Πάντα προχωράς, πάντα λυτρώνεσαι, πάντα βρίσκεις τον τρόπο… Το “Breathe” θέλει να είναι το πάντρεμα μουσικής και λόγου, που θα αναστήσει τη χαμένη πληρότητα μέσα μας. Που θα θυμίσει τη χαρά της ζωής και του ουρανού. Που θα ξυπνήσει την ελπίδα», καταλήγει, αποδεικνύοντας μία κατάκτησή του, που πολλοί φοβούνται να προσεγγίσουν: την ελευθερία να εκφράζεται μέσα από τις ποίκιλες μορφές τέχνης, να δείχνει τον ψυχισμό του στο κοινό, να ζητά συνοδοιπόρους. Ο Πάνος Δορμπαράκης εκτός από τη μουσική, ασχολείται και με τη ζωγραφική αλλά και την άθληση, καθώς είναι γυμναστής.

Ο Πάνος Δορμπαράκης θα παρουσιάσει το «Breathe», παίζοντας εκείνος πιάνο και έχοντας μαζί του δύο νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη, τον Aγγελο Αθανασιάδη στην κιθάρα και τα φωνητικά και τη Μαρία Σωτηριάδου στα φωνητικά. 

​​Σήμερα και αύριο στις 8.30, στο Ιδρυμα Β&Μ Θεοχαράκη, Μέρλιν 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή