Ο Μπολτ σκόραρε δύο φορές και περιμένει… συμβόλαιο (βίντεο)

Ο Μπολτ σκόραρε δύο φορές και περιμένει… συμβόλαιο (βίντεο)

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού ονείρου του, βρίσκεται ο Γιουσέϊν Μπολτ.

Ο διάσημος Τζαμαϊκανός που θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δοκιμάζεται τις τελευταίες εβδομάδες από την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς και στο σημερινό φιλικό αγώνα με την Σάουθ Γουέστ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο πήρε θέση βασικού, αλλά σκόραρε δύο φορές εκ των οποίων την μία με εντυπωσιακό τρόπο!

Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε 100μ. και 200μ, δέχθηκε μία ψηλοκρεμαστή πάσα από συμπαίκτη του, κοντρόλαρε την μπάλα και παρά το μαρκάρισμα του αμυντικού, μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και με ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Και όπως είναι φυσικό, αμέσως μετά, ο Μπολτ έσπευσε να πανηγυρίσει με τον χαρακτηριστικό τρόπο, όπως το έκανε και όταν κυριαρχούσε στους στίβους.

 

 

Στο δεύτερο γκολ, ο Μπολτ εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση των αμυντικών και του τερματοφύλακα, πλασάροντας προ κενής εστίας.

 

 

Τώρα πλέον, ο διάσημος αστέρας του αθλητισμού, περιμένει με αγωνία την απόφαση του προπονητή του, Μάικ Μούλβεϊ, σχετικά με το εάν θα του προσφέρει συμβόλαιο, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα στην Αυστραλία αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή