Ζουράρις: Ανεδαφική και ατελέσφορη η πρόταση Καμμένου

Ζουράρις: Ανεδαφική και ατελέσφορη η πρόταση Καμμένου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ανεδαφική και ατελέσφορη» χαρακτήρισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, την πρόταση που παρουσίασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος αναφορικά με το Plan B για το Σκοπιανό, κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

«Η πλειοψηφία της συγκυβέρνησης είπε ότι συνεχίζει την εφαρμογή του προσυμφώνου της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για να υπάρξει συνέχεια σε μία εναλλακτική πρέπει να συμφωνήσει η συγκυβέρνηση» τόνισε ο κ. Ζουράρις μιλώντας στο Θέμα Fm και συνέχισε:

«Ο Καμμένος έχει αυτόν τον καημό: προσπαθεί να βρει κάτι για να τροποποιήσει την συμφωνία των Πρεσπών. Η πολιτική αντιδικία έχει παιδικότητα. Δεν είναι για ενήλικες ανθρώπους, δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα».

Παράλληλα  υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί από τους ΑΝΕΛ πρόταση δυσπιστίας που μπορεί να έρθει από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης».

Ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί με τους ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Είναι τα πάντα ανοικτά, ενδεχομένως να είμαι και νεκρός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή