Το Nissan Qashqai διακρίθηκε ως το “Καλύτερο Αυτοκίνητο Βρετανικής Κατασκευής”

Το Nissan Qashqai διακρίθηκε ως το “Καλύτερο Αυτοκίνητο Βρετανικής Κατασκευής”

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
To αυτοκίνητο – ορόσημο στην κατηγορία του, που σαρώνει τις πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο – αλλά και στην Ελλάδα – πήρε το βραβείο του  “Best British Built Car”, στην τελετή απονομών των Βραβείων News Motor UK 2018.

 
Το Nissan Qashqai έλαβε το συγκεκριμένο βραβείο ως αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του μοντέλου στην επιτυχία της Βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας από την έναρξη της διάθεσής του, το 2007.
 
Έχοντας ανανεωθεί το 2017 με μια μεγάλη γκάμα αναβαθμίσεων, το Nissan Qashqai ενισχύεται τώρα με μια νέα σειρά, άκρως αποδοτικών κινητήρων βενζίνης,  καθώς και με ένα ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης του NissanConnect.
 
Περισσότερα από τρία εκατομμύρια  Qashqai έχουν παραχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο εργοστάσιο παραγωγής της Nissan στο  Sunderland,  από το 2007. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου, που λανσαρίστηκε το 2014, έσπασε το ρεκόρ οχήματος παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο παραχθέντων αυτοκινήτων,  σε μόλις 21 μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή