TAG HEUER Carrera Calibre 16 Chronograph – Τα νέα μοντέλα του 2018

TAG HEUER Carrera Calibre 16 Chronograph – Τα νέα μοντέλα του 2018

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2018 η TAG Heuer γιορτάζει τα 55 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού της μοντέλου Carrera. Με αφορμή αυτή την επέτειο εμπλουτίζει την κορυφαία συλλογή της με δύο νέους χρονογράφους, οι οποίοι κρύβουν στην καρδιά τους τον αυτόματο Calibre 16. Παραμένοντας πιστή στο κλασικό design των Carrera, η ελβετική μάρκα συμπεριέλαβε κάποιες στιλιστικές λεπτομέρειες που ενισχύουν τον σπορτίφ χαρακτήρα των χρονογράφων αυτών. Για παράδειγμα, οι κόκκινες πινελιές στο καντράν, όπως και η συνολική σχεδίασή του, παραπέμπουν σαφέστατα στον κόσμο του αυτοκινήτου.

TAG HEUER Carrera Calibre 16 Chronograph – Τα νέα μοντέλα του 2018-1

Η κάσα των νέων μοντέλων TAG Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph είναι από γυαλισμένο ατσάλι, έχει διάμετρο 41 mm και είναι στεγανή μέχρι 100 μέτρα βάθος. Υπάρχουν δύο επιλογές: σε μαύρο χρώμα με ασορτί δερμάτινο λουράκι και σε μπλε χρώμα με ατσάλινο μπρασελέ.

TAG HEUER Carrera Calibre 16 Chronograph – Τα νέα μοντέλα του 2018-2

Αυτό που τραβάει αμέσως την προσοχή είναι η επιβλητική κεραμική στεφάνη με την ταχυμετρική κλίμακα, άλλο ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα χρονογράφου εμπνευσμένου από την αυτοκίνηση. To καντράν έχει τρεις λευκούς μετρητές σε διάταξη 6-9-12, οι οποίοι ξεπετάγονται επάνω στη μαύρη ή μπλε πλάκα ενώ στην περιφέρεια υπάρχει μία ολόλευκή κλίμακα 60 δευτερολέπτων. Τις λειτουργίες του χρονογράφου δείχνουν τρεις κόκκινοι δείκτες: κεντρικός δείκτης για τα δευτερόλεπτα, 30 λεπτών στο 12 και 12 ωρών στο 6.

TAG HEUER Carrera Calibre 16 Chronograph – Τα νέα μοντέλα του 2018-3

Ο μικρότερος μετρητής στο 9 έχει ασημί δείκτη και αφορά τα τρέχοντα δευτερόλεπτα. Βρίσκεται σε απόλυτα συμμετρική θέση με την ένδειξη της ημερομηνίας στο 3. Το καντράν προστατεύεται από ένα θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού με αντι-αντανακλαστική επεξεργασία και στις δύο πλευρές του. Ο αυτόματος TAG Heuer Calibre 16 χτυπά με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει ενεργειακή αυτονομία περίπου 42 ωρών.

TAG HEUER Carrera Calibre 16 Chronograph – Τα νέα μοντέλα του 2018-4

Όπως προαναφέραμε, η μαύρη έκδοση του TAG Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph (ref. CV201AP.FC6429) συνδυάζεται με ένα διάτρητο λουράκι από μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές και η τιμή της είναι € 4.085.

TAG HEUER Carrera Calibre 16 Chronograph – Τα νέα μοντέλα του 2018-5

Η μπλε έκδοση (ref. CV201AR.BA0715) ασφαλίζει γύρω από τον καρπό με ένα εργονομικό μπρασελέ από ατσάλι και η τιμή της είναι € 4.240.

Τα ρολόγια TAG Heuer θα τα βρείτε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή