Ευρωλίγκα – ΠΑΟ: Το πρώτο υψηλό εμπόδιο

Ευρωλίγκα – ΠΑΟ: Το πρώτο υψηλό εμπόδιο

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευκαιρία που σχηματίζεται από τη διαφορά δυναμικότητας με τους δύο προσεχείς αντιπάλους του, ώστε να συνεχίσει αήττητος στη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θα έχει σήμερα και μεθαύριο ο Παναθηναϊκός, που θα παίξει στο Μόναχο (21.30) κόντρα στην Μπάγερν και ύστερα από 48 ώρες θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την ισπανική Γκραν Κανάρια. Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, με τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια, θα είναι και το πρώτο «κρας τεστ» για την αποτελεσματικότητα των ομάδων, ανεξαρτήτως των εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσουν στη συγκεκριμένη χρονική φάση της αγωνιστικής περιόδου.

«Το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε τις νίκες, γιατί αυτές μένουν και όχι οι καλές εμφανίσεις στον συγκεκριμένο χρόνο. Θέλουμε να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να το συνδυάσουμε με νίκες», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς, που γνώρισαν την ήττα από την Εφές Αναντολού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, αλλά στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση αναμένεται να έχουν ενθουσιασμό από τις εξέδρες του γηπέδου «Αudi Dome».

Στην εμπειρία του Παναθηναϊκού και στην ένδοξη ιστορία του στην Ευρωλίγκα εστιάστηκε η αναφορά του Σέρβου τεχνικού της Μπάγερν και πρώην του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές πιθανότητες για να τη διεκδικήσει ξανά. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες, παίζει δυνατά και η εμπειρία αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα». Στη 12άδα του «τριφυλλιού» ο Παπαγιάννης αντικατέστησε τον Βουγιούκα, που δεν ταξίδεψε στο Μόναχο για προσωπικούς λόγους.

Για την πνευματική ετοιμότητα των παικτών του μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ: «Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να σκεφτείς και τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάζεις κάθε ένα ξεχωριστά. Πρέπει να προσέξουμε τους Γιόβιτς και Κοπόνεν που δίνουν όλο τον ρυθμό στο παιχνίδι της Μπάγερν». Στην πρώτη… δόση της δεύτερης αγωνιστικής θα παίξουν σήμερα Nταρουσάφακα – Μπούντουτσνοστ, Μακάμπι – ΤΣΣΚΑ και Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα.

• Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί σήμερα για τη Βιτόρια που θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ του 2019 και οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο την Μπασκόνια, ενώ στην 3η αγωνιστική θα υποδεχθούν την Αρμάνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή