Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana

Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από το παλάτι, ήταν λογικό να γίνει viral, όπως λογικό ήταν η στυλιστική επιλογή της Δούκισσας του Σάσεξ να μην είναι καθόλου τυχαία.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέλεξαν την Αυστραλία για την πρώτη τους περιοδεία ως παντρεμένο ζευγάρι, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους και πιο συγκεκριμένα στην εγκυμονούσα Δούκισσα, η οποία δεν απογοήτευσε καθόλου τους royal fans. 

Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana-1

H Meg φρόντισε να τιμήσει την χώρα με ένα λευκό φόρεμα σε σοφιστικέ ύφος της αυστραλέζας σχεδιάστριας, Karen Gee, που έφερε το όνομα ''Blessed Dress'' -το ''Ευλογημένο φόρεμα''-, μεταφέροντας έτσι ένα όμορφο μήνυμα για αυτή την γλυκιά περίοδο της ζωής της. Αφήνοντας ελεύθερα τα μαλλιά της και τονίζοντας με το μακιγιάζ τα μάτια της, η πανέμορφη Δούκισσα, ενίσχυσε το στυλ της με κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana, συμπληρώνοντας έτσι με τον πιο ουσιαστικό τρόπο το look της.

Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana-2
Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana-3

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχέδιο πεταλούδα από χρυσό και διαμάντια, τα οποία η Lady D, φορούσε κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στον Καναδά το 1986, και ένα χρυσό μπρασελέ, κρατώντας έτσι ζωντανή την ανάμνηση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana-4
Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana-5

Να υπενθυμίσουμε, ότι το ζευγάρι φροντίζει σε κάθε σημαντικό γεγονός της κοινής τους ζωής να έχει ''κοντά του'' με ένα συγκινητικό τρόπο την μητέρα του Harry. Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan έχει δύο διαμάντια από την προσωπική συλλογή της Diana, ενώ η Meghan φόρεσε το θρυλικό ζαφειρένιο δαχτυλίδι της πριγκίπισσας στο πάρτυ του γάμου της.

Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana-6
Το όμορφο μήνυμα πίσω από το λευκό φόρεμα της Meghan και τα κοσμήματα της Diana-7

Με αυτά ως δεδομένα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πριγκιπικό ζευγάρι, θα φροντίσει να την μνημονεύει σε κάθε περίσταση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της Meghan.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή