ΑΕΚ: Την Πέμπτη εκδικάζεται η έφεση

ΑΕΚ: Την Πέμπτη εκδικάζεται η έφεση

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από δύο ημέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για μία ακόμη απαιτητική σειρά αγώνων που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις μεγάλες αναμετρήσεις με την Μπάγερν Μονάχου εντός και εκτός έδρας στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι επιστροφές των Αλεφ, Πόνσε μετά τους τραυματισμούς τους και προσεχώς των Οικονόμου, Μάνταλου και Αλμπάνη χαροποιούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο τα πάντα βρίσκονται στη σκιά της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ενωση κατέθεσε έφεση για την πρωτόδικη απόφαση αφαίρεσης 3 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και διεξαγωγής δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών συν πρόστιμο, ευελπιστώντας ότι τουλάχιστον η αφαίρεση βαθμών θα αρθεί.

Η αντίδραση της ομάδας στην ετυμηγορία, άλλωστε, έκανε λόγο για «απόφαση-έκτρωμα» και την Πέμπτη αναμένεται να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της έφεσης. Χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της Ενωσης με την Μπάγερν και μέσα σε λίγες ώρες προπωλήθηκαν 10.000, κάτι που σημαίνει ότι περισσότεροι από 30.000 οπαδοί (μέχρι στιγμής) θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή