Παναθηναϊκός: Περιμένοντας την πρώτη δόση

Παναθηναϊκός: Περιμένοντας την πρώτη δόση

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η καταβολή της πρώτης δόσης από την πλευρά του Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία απόκτησης του 50% των μετοχών της ΠΑΕ που ανήκουν στον Γιάννη Αλαφούζο. Αν και το ποσό είναι μόλις ένα εκατ., μέχρι σήμερα δεν έχει φανεί ούτε ευρώ. Η καθυστέρηση δημιουργεί δεύτερες σκέψεις, αλλά ο κ. Αλαφούζος εκτιμά ότι σύντομα θα γίνει η πρώτη καταβολή. Ο ίδιος έχει διαβεβαιώσει τους συνεργάτες του ότι ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει ένεση ρευστότητας από την PAN ASIA, οι άμεσες υποχρεώσεις (3,5 εκατ. ευρώ έως τέλη Οκτωβρίου) θα καλυφθούν.

• Μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ στο Ιnstagram ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Κώστα Κωνστάντου σε ρόλο συνδετικού κρίκου ποδοσφαιρικού τμήματος – διοίκησης.

• Γιόχανσον και Δώνης μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι Κουρμπέλης, Κάτσε, Στάικος και Μουνιέ έκαναν ατομικό.

• Για τις 5 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση των προσφυγών των Ρινάλντι και Ρέι, με πιθανή κατάληξη την καταβολή ενός ποσού και την εξόφληση σε δόση του υπολοίπου. Η υπόθεση του Σιλά εκδικάστηκε, αλλά μάλλον θα προκύψει εξωδικαστική συμφωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή