Ενορκη διοικητική εξέταση για την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας διέταξε ο αρχηγός της Αστυνομίας

Ενορκη διοικητική εξέταση για την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας διέταξε ο αρχηγός της Αστυνομίας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διεξαγωγή Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη χθεσινοβραδυνή επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας διέταξε ο αρχηγός της Αστυνομίας.

Στόχος είναι να διερευνηθούν οι τυχόν ευθύνες αστυνομικών σε ό,τι αφορά την ετοιμότητά τους πριν το χτύπημα αλλά και την αντίδρασή τους μετά την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας περίπου 50 κουκουλοφόροι έκαναν καταδρομική επίθεση ρίχνοντας «βροχή» από μολότοφ αρχικά σε βαν προσαγωγών και στη συνέχεια στο ίδιο το Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται στην οδό Βερανζέρου. Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ οκτώ αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Σήμερα, κατά την επίσκεψή της στο Αστυνομικό Τμήμα, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη βρέθηκε στο στόχαστρο αποδοκιμασιών καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε «Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή