Αλλα 2 ξενοδοχεία, σε Κρήτη, Κύπρο από Wyndham, Zeus

Αλλα 2 ξενοδοχεία, σε Κρήτη, Κύπρο από Wyndham, Zeus

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σήμα της Wyndham Grand θα αναρτήσει το πρώην Mirabello Beach & Village στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης, το οποίο ανήκε στον όμιλο Μαμιδάκη και πέρασε στην κατοχή της Zeus International μέσω της ανάληψης από την τελευταία των δανειακών και άλλων υποχρεώσεών του.

Πρώτο εκτός Αττικής

Το Wyndham Grand Mirabello Beach & Village, όπως θα ονομάζεται πλέον το 311 δωματίων ξενοδοχείο, θα γίνει το έβδομο στο κοινό χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζονται οι Wyndham και η Zeus στην Ελλάδα και το πρώτο εκτός Αττικής. «Θα ακολουθήσουν και άλλα στην Ελλάδα» σημειώνει ο Τζέοφ Μπαλότι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής Wyndham Hotels & Resorts της μεγαλύτερης εταιρείας franchising ξενοδοχείων παγκοσμίως (9.000 ξενοδοχεία με 792.000 δωμάτια σε 80 χώρες) που επισκέπτεται την Αθήνα στο πλαίσιο της παρουσίασης του Mirabello αλλά και του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου που λανσάρει μαζί με τη Zeus στη Λευκωσία, στην Κύπρο. Το 140 δωματίων Wyndham Nicosia, το 8ο ξενοδοχείο του σχήματος Wyndham και Zeus στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, είναι το πρώην Holiday Inn της Λευκωσίας το οποίο ανήκει στην Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και ανακατασκευάζεται από την Zeus.

Wyndham και Zeus έχουν ήδη αναπτύξει χαρτοφυλάκιο άλλων έξι ξενοδοχείων στην Αττική, που περιλαμβάνει το Wyndham Grand Athens στο κτίριο ιδιοκτησίας του ομίλου Στασινόπουλου στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας και τα Wyndham Athens Residence, Ramada Attica Riviera, Dolce Attica Riviera, Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort. Το νέο ξενοδοχείο Mirabello στην Κρήτη είναι το μόνον ιδιόκτητο από το σχήμα και ειδικότερα της Zeus International.

«Βλέπουμε τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στην Ελλάδα και έχουμε φιλόδοξα σχέδια να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας και να εισαγάγουμε νέα brands», υπογραμμίζει ο επικεφαλής της αμερικανικής εισηγμένης Wyndham Hotels & Resorts η κεφαλαιοποίηση της οποίας υπερβαίνει τα 5 δισ. δολάρια. Μαζί με τη Zeus International έθεσαν το 2017 στόχο μέσα στην επομένη δεκαετία να έχουν αναπτύξει από κοινού 20 συνολικά μονάδες στην Ελλάδα, αλλά «με τις ταχύτητες που κινούμαστε είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε σύντομα το επενδυτικό μας πλάνο προς τα πάνω», αναφέρει ο Τζέοφ Μπαλότι. Εκτιμά, δε, πως η ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα θα συνεχιστεί με υγιείς ρυθμούς και δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις μέχρι στιγμής επιδόσεις του κοινού χαρτοφυλακίου με τη Zeus International.

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus, υπογραμμίζει πως σε όλες τις μονάδες τα οικονομικά αποτελέσματα είναι άνω των προβλέψεων των επιρρηματικών τους σχεδίων και αναφέρει ότι η μέση πληρότητα για το χαρτοφυλάκιο είναι της τάξης του 80%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή