Τι ισχυρίζεται ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια

Τι ισχυρίζεται ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε τα ξημερώματα δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου κρατούνταν όμηρος από τέσσερις Πακιστανούς που διαμένουν εκεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, περίοικοι άκουσαν φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι απελευθέρωσαν τον συνάδελφό τους και προσήγαγαν τους τέσσερις Πακιστανούς. 

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα καθώς ο μεν αστυνομικός ισχυρίζεται πως οι Πακιστανοί τον άρπαξαν και τον εγκλώβισαν αφότου ο ίδιος τους είδε να διαπληκτίζονται και πήγε να τους χωρίσει, ενώ οι προσαχθέντες υποστηρίζουν ότι τον παγίδευσαν όταν ο ίδιος εισήλθε στο διαμέρισμά τους για να τους κλέψει τα λαθραία τσιγάρα που πωλούσαν. 

Στην έρευνα που διεξάγουν οι αρχές για το περιστατικό συμμετέχει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων καθώς υπάρχουν αμφιβολίες για τα όσα ισχυρίζεται ο αστυνομικός.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε κατά πληροφορίες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή