Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει ο Κουρμπέλης

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κουρμπέλη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Το αιμάτωμα δεν έχει υποχωρήσει και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού περιορίστηκε ξανά σε ατομικό πρόγραμμα, με τις ελπίδες να τεθεί στη διάθεση του Δώνη να θεωρούνται ελάχιστες. Ακολουθούν τα απανωτά ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και κανείς δεν θέλει να πάρει το ρίσκο μιας υποτροπής που θα σημάνει την απουσία του Κουρμπέλη απ’ αυτή τη σειρά των συνεχόμενων δύσκολων αγώνων. Ο Κάτσε έβγαλε χθες όλο το πρόγραμμα και λογικά θα είναι στην αποστολή, όχι όμως και στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι Μουνιέ, Στάικος περιορίστηκαν ξανά σε ατομικό και δεν υπολογίζονται, ενώ όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν στο Κορωπί χωρίς προβλήματα τραυματισμού.

• Επειτα από έγγραφο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της ΓΑΔΑ προς τη Σούπερ Λίγκα και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, είναι συζητήσιμη η μετάθεση κατά μία ημέρα του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Το παιχνίδι είχε οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου, αλλά λόγω της παρέλασης και του αγώνα μπάσκετ Αρης -Ολυμπιακός που διεξάγεται την ίδια ημέρα, προτείνεται το ντέρμπι να γίνει τη Δευτέρα για να υπάρχουν καλύτερα μέτρα ασφαλείας. Σε πρώτη φάση η διοργανώτρια του πρωταθλήματος εμφανίζεται αρνητική, αλλά αν επιμείνει η αστυνομία, δύσκολα μπορεί να την αγνοήσει.

• Προσπάθεια να διατηρήσει ή και να αυξήσει το ποσοστό της στην ΠΑΕ θα κάνει η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ανοίγοντας τους λογαριασμούς για να εγγραφούν νέα μέλη και να συνεισφέρουν, μαζί με τα παλαιότερα, χρήματα που θα διατεθούν για να συμμετάσχει το σωματείο στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μετά τις τελευταίες ΑΜΚ στις οποίες δεν ακολουθούσε, το ποσοστό της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έχει συρρικνωθεί, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να γίνει μια προσπάθεια επανάκαμψης.

• Στη Σκωτία και στη Χιμπέρνιαν βρήκε ποδοσφαιρική στέγη ο Χάρης Μαυρίας που υπέγραψε δοκιμαστικό συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή