Οι Αυστραλοί σέρβιραν ψητό καγκουρό στον πρίγκιπα Χάρι

Οι Αυστραλοί σέρβιραν ψητό καγκουρό στον πρίγκιπα Χάρι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για περιοδεία στην Αυστραλία βρίσκεται εδώ και 3 μέρες ο Βρετανός πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ. Στη Μελβούρνη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, το ζευγάρι έτυχε θερμότατης υποδοχής από χιλιάδες Αυστραλούς που ταξίδεψαν από μακριά για να υποδεχτούν τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ.

Στο πυκνό πρόγραμμά του, το ζευγάρι είχε συνάντηση με την κυβερνήτη της πολιτείας Βικτόρια, εκπροσώπου του βρετανικού στέμματος, Λίντα Ντέσι.

Στην συνέχεια μεταβεί σε εστιατόριο που φημίζεται για τις σπεσιαλιτέ των αυτοχθόνων σεφ του. Το κυρίως γεύμα περιελάμβανε αγριογούρουνο και καγκουρό ψητό, που θεωρείται τοπική λιχουδιά.

Στο τέλος της εβδομάδας το ζευγάρι θα επιστρέψει στο Σίδνεϊ, όπου ο πρίγκιπας θα ανεβεί στη Γέφυρα του Λιμανιού του Σίδνεϊ και θα υψώσει τη σημαία για να εγκαινιάσει τους Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση στην οποία μετέχουν τραυματίες και ανάπηροι πολέμου.

Η περιοδεία του Χάρι και της Μέγκαν, διάρκειας 16 ημερών στον Ειρηνικό, θα συνεχιστεί στο νησί Φρέιζερ, το μεγαλύτερο αμμώδες νησί του κόσμου, στην πολιτεία Κουίνσλαντ. Μετά θα ταξιδέψουν στα νησιά Φίτζι, Τόνγκα και στη Νέα Ζηλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή