Aλλάζει ημερομηνία το ντέρμπι της Τούμπας

Aλλάζει ημερομηνία το ντέρμπι της Τούμπας

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Οχι» της αστυνομίας για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου έγινε δεκτό από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και η τύχη του αγώνα είναι πλέον στα χέρια της Σούπερ Λιγκ. Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας, αλλά η απόφαση του υφυπουργού είναι δεσμευτική και την υποχρεώνει να αποφασίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Το πιθανότερο είναι να επιλέξει την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα με τον αγώνα Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την Ιεράπετρα που έχει οριστεί για την Τετάρτη 31/10. Το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να πάει μία μέρα μετά διότι ακολουθεί το Σάββατο το άλλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, οπότε λογικά θα οριστεί άλλη εβδομάδα. Οι «πράσινοι» ήταν αντίθετοι με την αλλαγή γιατί, πέρα από το μπέρδεμα με το ματς Κυπέλλου, πρέπει να αλλάξουν τις κρατήσεις της μετακίνησης και διαμονής τους στη Θεσσαλονίκη.

• Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και αναγκάζει τον Δώνη να πάρει αυτός την απόφαση εάν θα τον χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Ακολουθούν τα απανωτά ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ο 49χρονος προπονητής πρέπει να κρίνει αν θα παίξει το Σάββατο ο αρχηγός, με τον κίνδυνο μιας υποτροπής.

• Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μετοχοποίηση όλων των χρημάτων που έβαλε προσωπικά (και όχι μέσω της Sortivo) ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Το προσωπικό ποσοστό του κ. Αλαφούζου ανέρχεται πλέον σε 44,24% από 20,4% που είχε πριν από την ΑΜΚ, ενώ της Sortivo είναι περίπου άλλο τόσο, από το περίπου 55% που κατείχε.

• Μετά το «διαζύγιο» Σπάρτης – Βαζέχα, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να διακόψει τον δανεισμό των Χατζάρα, Αγγελόπουλου και Οικονομόπουλου. Οι τρεις νεαροί θα δοθούν τον Γενάρη δανεικοί σε άλλη ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή