Μνημείο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα ανεγερθεί στη Λέσβο

Μνημείο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα ανεγερθεί στη Λέσβο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανέγερση μνημείου στη Λέσβο για τον «Ήρωα του Αιγαίου» Κυριάκο Παπαδόπουλο, θα χρηματοδοτήσει Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «η Ένωση θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση ενός μνημείου για τον εκλιπόντα αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον «Ήρωα του Αιγαίου» που με αυταπάρνηση και κατάθεση ψυχής, έσωσε εκατοντάδες ζωές προσφύγων – μεταναστών τα τελευταία χρόνια. Ένα συμβολικό φόρο τιμής και αναγνώρισης στον σπουδαίο συμπολίτη μας που ανέδειξε τη γενναιοδωρία και τη φιλαλληλία των Ελλήνων με το έργο του την κρίσιμη περίοδο που κορυφώθηκαν οι θαλάσσιες προσφυγο-μεταναστευτικές ροές.

(…) Με τη συμβολική κίνηση αυτή, η ΕΕΝΕ θέλει να καταδείξει πως μπορεί κανείς να είναι ευαίσθητος και φιλόξενος, και ταυτόχρονα να αγαπά και να τιμά τα εθνικά σύμβολα, τις παραδόσεις και τις αρχές της χώρας μας. Μιας χώρας που έχει επωμισθεί δυσανάλογο βάρος στον τομέα του προσφυγικού-μεταναστευτικού και έχει καταφέρει μέσα στην κρίση να αναδείξει την ευγένεια ψυχής, τη γενναιοδωρία και την ευαισθησία των Ελλήνων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή