Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Οι «Burger Project» επιστρέφουν στη σκηνή με την ανανεωμένη διαδραστική τους συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση «Μουσική και φίλοι», ένα χιουμοριστικό, πολυπολιτισμικό ταξίδι. Στις 12. Θέατρο Πόρτα, Λεωφόρος Μεσογείων 59.

• Οι Ιάπωνες Mono, μία από τις σπουδαιότερες instrumental μπάντες της παγκόσμιας σκηνής, επιστρέφουν στην Αθήνα για μία βραδιά σπάνιας συναισθηματικής έντασης. Στις 8 μ.μ.Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209.

• Η περίφημη  Ιζαμπέλα Ροσελίνι μας παρουσιάζει ζωντανά τη νέα της παράσταση «Link Link» που είναι γεμάτη χιούμορ, συναίσθημα και απέραντη αγάπη για τα ζώα. Στις 9 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Κόκκαλη 1.

• Κάθε Σάββατο «Στο πατάρι του Gutenberg» συναντήσεις με αφορμή σημαντικά βιβλία. Σήμερα, παρουσιάζεται το βιβλίο «Με τα μάτια κλειστά». Στις 12. Διδότου 37.

• «The Meet Market at», Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για ένα διήμερο με αγορές, μουσικές και διαδραστικά παιχνίδια. Σήμερα και αύριο, 1 μ.μ. – 11 μ.μ.

• Η ξεναγός και συγγραφέας Αρτεμις Σκουμπουρδή σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη και το βιβλίο τους «Μοναστηράκι – Πλάκα. Οι γειτονιές των θεών» μάς προσκαλούν σε έναν διαφορετικό περίπατο-γνωριμία στην πόλη. 21/10 στις 11 μ.μ. Πλατεία Λυσικράτους 105.

• Οι περιστρεφόμενοι δερβίσηδες του τάγματος «Mevlevi» και ο κορυφαίος στο είδος του Ziya Azazi μοιράζονται τη σκηνή του «Παλλάς» για μια διαφορετική βραδιά. 22/10. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5.

• Η Χριστίνα Μαξούρη, μετά τα «Δανεικά παπούτσια» και τα «20+1 Λαϊκά μεταπολεμικά τραγούδια με μπαρόκ σύνολο» έρχεται στον Σταυρό του Νότου Club, μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς. 22/10. Στις 9.30 μ.μ. Θαρύπου 35.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Στον τροπικό της γραφής. Οικογενειακοί δεσμοί και συναισθήματα στην αστική Ελλάδα, 1850 – 1930» (εκδ. Gutenberg) της Δήμητρας Βασιλειάδου στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει. 22/10. Στις 7.30 μ.μ. Ακαδημίας 32.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή