Ο επικός χαιρετισμός του Μουρίνιο στο Στάμφορντ Μπριτζ (φωτογραφίες- βίντεο)

Ο επικός χαιρετισμός του Μουρίνιο στο Στάμφορντ Μπριτζ (φωτογραφίες- βίντεο)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισοδιακή ήταν, για τον Ζοζέ Μουρίνιο, η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Σο φινάλε της αναμέτρησης, μετά την ισοφάριση της Τσέλσι στις καθυστερήσεις ο Ζοζέ Μουρίνιο διαπληκτίστηκε έντονα με έναν εκ των βοηθών του Μαουρίτσιο Σάρι, Μάρκο Ιάνι.

Ο επικός χαιρετισμός του Μουρίνιο στο Στάμφορντ Μπριτζ (φωτογραφίες- βίντεο)-1
Ο επικός χαιρετισμός του Μουρίνιο στο Στάμφορντ Μπριτζ (φωτογραφίες- βίντεο)-2

Στη συνέχεια ωστόσο ο «Special One» άνοιξε… διάλογο και με την εξέδρα. Αιτία ήταν ένα σύνθημα που ακούστηκε σε βάρος του από μερίδα οπαδών της Τσέλσι με τον Μουρίνιο να αντιδρά σηκώνοντας το χέρι του και δείχνοντας τρία δάχτυλα. Με αυτό τον τρόπο ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να τους υπενθυμίσει ότι η ομάδα τους, με εκείνον προπονητή έχει κατακτήσει 3 τίτλους στην Premier League.

«Δεν μου έδειξαν σεβασμό οι οπαδοί της Τσέλσι αλλά αυτό δεν είναι δική μου ευθύνη. Αυτό που έκανα εδώ σήμερα θα το κάνω στην Μαδρίτη, στο Μιλάνο, στο Πόρτο. Η αντίδραση από τους οπαδούς δεν μου ταιριάζει», δήλωσε στη συνέχεια ο Μουρίνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή