Σγουρίδης: Ο Καμμένος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν

Σγουρίδης: Ο Καμμένος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Πρόεδρος στην ομιλία του άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν και κάλεσε όσους από υπερβολική ευαισθησία αμφισβήτησαν την καθαρότητα της στάσεως μας, που δεν είναι υποκριτική αλλά ειλικρινής, αν επανέλθουν». Αυτό δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του Πάνου Καμμένου.

«Οι δεύτεροι είναι αυτοί οι οποίοι θεώρησαν ότι οι ΑΝΕΛ έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Θα φτάσουμε στον Μάρτιο και εάν δεν έρθει και η συμφωνία, όπου και να έρθει η συμφωνία εμείς θα αποχωρήσουμε, αλλά από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, εμείς υλοποιούμε τη θέση μας. Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της ΝΔ και θα υπερψηφίσουμε την οποιαδήποτε πρόταση εμπιστοσύνης ζητήσει ο Πρωθυπουργός, όπως θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό», σημείωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή