Η βασίλισσα Λετίσια μόλις φόρεσε το Zara τοπ που όλες θέλουμε στη ντουλάπα μας

Η βασίλισσα Λετίσια μόλις φόρεσε το Zara τοπ που όλες θέλουμε στη ντουλάπα μας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες, όμως το δυνατό της χαρτί δεν είναι άλλο από τα κομμάτια της ισπανικής αλυσίδας Zara που φροντίζει να προσαρμόζει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μιλάμε φυσικά για την βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια, που για ακόμα μια φορά μας έκανε να τρέχουμε στο κοντινότερο κατάστημα του διάσημου brand για να αποκτήσουμε ένα καρό τοπ αξίας μόλις 25,95 ευρώ.

Η στιλάτη royal παρευβρέθηκε πρόσφατα σε μια εκδήλωση προς τιμήν του σκηνοθέτη Martin Scorsese στο Οβιέδο της βόρειας Ισπανίας και για ακόμα μια φορά κέρδισε τις στήλες της μόδας φορώντας ένα κλασικό μαύρο παντελόνι Hugo Boss, ενώ ακολούθησε την τάση του καρό με ένα αμάνικο Zara top σε γραμμή εβαζέ με ζώνη στη μέση από το ίδιο ύφασμα.

Η βασίλισσα Λετίσια μόλις φόρεσε το Zara τοπ που όλες θέλουμε στη ντουλάπα μας-1

Η Λετίσια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια μαύρη τσάντα Valentino, ένα ζευγάρι Prada γόβες κι ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια Gold & Roses.

Στην Ισπανία το συγκεκριμένο κομμάτι έγινε αμέσως sold out, ωστόσο στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα στο online store του brand και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Η βασίλισσα Λετίσια μόλις φόρεσε το Zara τοπ που όλες θέλουμε στη ντουλάπα μας-2

ZARA €25,95

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή