Φιλόξενη ζυθοποιϊα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Μάρτιο του 2017 η σκωτσέζικη ζυθοποιία BrewDog αποφάσισε να ξεκινήσει διαδικτυακή καμπάνια ανεύρεσης πόρων (crowdfunding), προκειμένου να δημιουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο μπίρας στον κόσμο.

Κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 300.000 δολάρια, όταν μάλιστα ο αρχικός στόχος της εκστρατείας ήταν μόλις 75.000. Hip και νεανικό, όπως και η φιλοσοφία της ζυθοποιίας, το ξενοδοχείο DogHouse άνοιξε φέτος το καλοκαίρι στο Κολόμπους του Οχάιο, εντός των εκεί εγκαταστάσεων της BrewDog, και προσφέρει στους επισκέπτες 32 δωμάτια.

Φιλόξενη ζυθοποιϊα-1

Τα τέσσερα από αυτά είναι dog-friendly (οι ταξιδιώτες- ιδιοκτήτες κατοικιδίων μπορούν να έχουν μαζί και τον σκύλο τους), ενώ οκτώ έχουν θέα από τα παράθυρά τους στους χώρους ζυθοποίησης.

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ειδική βρύση, από όπου ρέει άφθονη η μπίρα που έχει προεπιλέξει ο επισκέπτης, ψυγειάκι με ετικέτες BrewDog και άλλων ζυθοποιείων, καθώς επίσης έξτρα εντοιχισμένο ψυγειάκι στο ντους για…ώρα ανάγκης.

Το ξενοδοχείο, τέλος, έχει να επιδείξει το δικό του διαδραστικό Μουσείο Μπίρας, που λειτουργεί επίσης ως συνεδριακός χώρος.

brewdog.com/usa/doghouse

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή