Αύριο κληρώνει στις ΗΠΑ για το μεγαλύτερο τζακ ποτ όλων των εποχών

Αύριο κληρώνει στις ΗΠΑ για το μεγαλύτερο τζακ ποτ όλων των εποχών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την αγορά λαχείου αξίας δύο δολαρίων, οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αν η τύχη τού χαμογελάσει πολύ και είναι ο ένας στα 303 εκατομμύρια που θα κερδίσει το τζακπότ του 1,6 δισεκατομμυρίου δολαρίων αύριο, το βράδυ της Τρίτης 23 Οκτωβρίου.

Το ποσό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για λοταρία τζακπότ καθώς δεν υπήρξαν νικητές που να διεκδικήσουν το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων την Παρασκευή.

Είναι τόσα πολλά χρήματα που, αν ο υπερτυχερός πάρει τα χρήματα εφάπαξ σε μετρητά, συγκεκριμένα σε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, μπορεί να σχηματίσει έναν στύλο ύψους 975 μέτρων, υψηλότερο από οποιοδήποτε κτίριο στον κόσμο, όπως αναφέρει ο ιστότοπος της λοταρίας.

«Το Mega Millions έχει ήδη εισέλθει σε ιστορικό επίπεδο, αλλά είναι πράγματι εκπληκτικό όταν σκεφθεί κανείς ότι το τζακποτ έχει αγγίξει το παγκόσμιο ρεκόρ όλων των εποχών», δήλωσε ο Γκόρντον Μεντένικα, διευθυντής του Ομίλου Mega Millions σε ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή