Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Διάλεξη του καθηγητή ιστορίας Αντώνη Χατζηκυριάκου, με θέμα «Πέρα από τη συζήτηση για τα μιλλέτ: κοινοτική συγκρότηση και αντιπροσώπευση στην οθωμανική Κύπρο, 17ος – αρχές 19ου αιώνα». Στο Κέντρο Ερευνας Νεότερης Ιστορίας (ΚΕΝΙ) του Παντείου Πανεπιστημίου, στις 7 μ.μ. Κτίριο ΔΕΣΚΟΙ, Λαγουμιτζή και Χαρ. Τρικούπη 1.

• Για την ημέρα των γενεθλίων του Μάνου Χατζιδάκι, η ΕΛΣ και το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζουν αφιέρωμα στον συνθέτη με πλήθος εκδηλώσεων. Από τις 7 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Ο Γιάννης Μπασκόζος και ο Μάκης Προβατάς συζητούν για τη σχέση έρωτα και μίσους μεταξύ της πολιτικής και των media. Στο cafe του Public Συντάγματος, στις 9 μ.μ.

• Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου «Κάτι τρέχει με την οικογένεια. Εθνος, πάθος και συγγένεια την εποχή της κρίσης» στο Beaver στις 7 μ.μ. Βασιλείου του Μεγάλου 46, Αθήνα.

• Εκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Αγγελόπουλου με τίτλο «Still Life» εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης Καπλανών 5. Στις 8 μ.μ. Καπλανών 5 και Μασσαλίας.

• Ο Κώστας Μουστάκας και το μουσικό του σύνολο παρουσιάζουν στη Σφίγγα ορχηστρική μουσική και τραγούδια από το έργο «Ο μελαγχολικός πρίγκιπας». Τραγουδούν οι Βασίλης Γισδάκης και Αμαλία Τάτση. Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.

• Η Οργάνωση Γη, σε συνεργασία με την ομάδα Open Farm, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Παιδαγωγικά Προγράμματα Σύνδεσης με τη Φύση», με στόχο να αναδείξει καλές πρακτικές. Στη ΓΗ Κ44 στις 6.30 μ.μ. Κωνσταντινουπόλεως 44.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή