Ο Ντι Κάπριο πωλεί την έπαυλή του

Ο Ντι Κάπριο πωλεί την έπαυλή του

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολοι καιροί αυτοί που ζούμε ακόμη, ως φαίνεται, και για τους πολύ πλούσιους και διάσημους. O Λεόναρντο ντι Κάπριο αποφάσισε να πουλήσει μια υπέροχη παραδοσιακή έπαυλη που έχει στο Λος Αντζελες, την οποία αγόρασε από την αμοιβή του για τον ρόλο του Τζακ Ντόσον στην ταινία «Τιτανικός» το 1997.

Επενδυτής εδώ και καιρό ο Ντι Κάπριο, ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, αποφάσισε να πουλήσει μία από τις πιο όμορφες επαύλεις που διαθέτει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Variety, ο 43χρονος ηθοποιός πωλεί ένα μεγάλο σπίτι έκτασης 330 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο ο πρωταγωνιστής είχε αγοράσει αντί 770.000 δολαρίων.

Σήμερα η τιμή του έχει υπερδιπλασιαστεί, καθώς ο Ντι Κάπριο ελπίζει να αποκομίσει από την αγοραπωλησία 1,749 εκατομμύριο δολάρια.

Η απλή, ισπανικής τεχνοτροπίας, κατοικία η οποία φυσικά είναι πλήρως εξοπλισμένη, κατασκευάστηκε στο Σίλβερ Λέικ στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και έχει διατηρήσει το αρχικό της ύφος. Στο εσωτερικό μπορεί να θαυμάσει κάποιος μεγάλες ξύλινες σκαλιστές πόρτες, ενώ υπάρχουν δοκοί στο ταβάνι, ένα παλιό τζάκι και οι τοίχοι είναι κατάλευκοι. Η τραπεζαρία έχει παλιό κομψό ξύλινο πάτωμα.

Η τεράστια πλήρως λειτουργική κουζίνα έχει επενδυθεί με λευκά και μπλε κεραμικά πλακάκια, που της δίνουν πολύ χαρούμενο και φωτεινό ύφος. Ωστόσο, όπως σημειώνει ο συντάκτης του σχετικού δημοσιεύματος, η κουζίνα χρειάζεται ανακαίνιση. Το μεγάλο σπίτι διαθέτει κάτι για κάθε ένοικό του· ανάμεσα στα ατού του είναι ότι διαθέτει βιβλιοθήκη και βέβαια αρκετές τουαλέτες, μία από τις οποίες είναι επενδυμένη με πράσινο, σμαραγδί πλακάκι. Το σπίτι είναι ό,τι πρέπει για κάποιον που έχει μεγάλη οικογένεια, καθώς διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια. Το ένα από αυτά τα υπνοδωμάτια, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι του ιδιοκτήτη του κτιρίου, έχει δίπλα του ένα ευάερο και ευήλιο σαλόνι το οποίο διαθέτει και τζάκι και είναι γεμάτο από ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Ο μέλλων ιδιοκτήτης θα έχει επίσης μια εξωτερική πισίνα και έναν τεράστιο κήπο, καθώς το μικρό αυτό κόσμημα χτίστηκε σε οικόπεδο 60 και πλέον στρεμμάτων. Η εκπληκτική αυτή χασιέντα διαθέτει επίσης και μια λιμνούλα με ψάρια κόι, που προκαλούν αμέσως ηρεμία σε όποιον είναι αρκετά τυχερός να καθίσει κοντά της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή