Ολοκληρώθηκε μετά από 16 ώρες η απολογία Παπαντωνίου

Ολοκληρώθηκε μετά από 16 ώρες η απολογία Παπαντωνίου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μαραθώνια εξελίχθηκε η απολογία του του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος για δεύτερη μέρα σήμερα Τρίτη συνέχισε να απαντά στις ερωτήσεις της ανακρίτριας κατά της διαφθοράς Ηλιάνας Ζαμανίκα και του επίκουρου συναδέλφου της Γιώργου Ευαγγέλου για το αδίκημα  της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο πρώην υπουργός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι η σύμβαση για την αναβάθμιση εξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού που υπεγράφη επί των ημερών του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας δεν υπήρξε ζημιογόνος για το ελληνικό δημόσιο, ενώ δεν αποδέχεται την κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υποστηρίζοντας ότι παρά τις εξονυχιστικές έρευνες των περιουσιακών του στοιχείων δεν βρέθηκαν ίχνη παράνομων συναλλαγών.Πριν από λίγη ώρα η σκυτάλη της απολογίας πέρασε στη σύζυγο του πρώην υπουργού Σταυρούλα Κουράκου.

Μετά το τέλος και των δικών της εξηγήσεων ανακριτές και εισαγγελέας θα αποφασίσουν εκτός απροόπτου σήμερα Τρίτη για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του ζεύγους Παπαντωνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή