Είκοσι τραυματίες από κατάρρευση κυλιόμενης σκάλας στο μετρό της Ρώμης (βίντεο)

Είκοσι τραυματίες από κατάρρευση κυλιόμενης σκάλας στο μετρό της Ρώμης (βίντεο)

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι άτομα – κυρίως οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας – τραυματίστηκαν σήμερα όταν «έσπασε» η κυλιόμενη σκάλα στο σταθμό μετρό της Ρώμης «Repubblica»,  σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής αστυνομίας. Ενα άτομο έχει τραυματιστεί σοβαρά από το περιστατικό, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση και του αφαιρέθηκε μέρος του κάτω άκρου. 

Αλλα οκτώ άτομα πρόκειται να παραμείνουν στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν άμεσα εξιτήριο. Στην κεντρική πλατεία της Ρώμης έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβέστες και στη συγκεκριμένη στάση δεν σταματούν, προσωρινά, οι συρμοί του μετρό.

Η σκάλα του μετρό «έσπασε» όταν αρκετά άτομα άρχισαν να χοροπηδούν πάνω της ενώ κατευθύνονταν προς το στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης για τον αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Ρόμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. 

Από τις πρώτες εικόνες ωστόσο προκύπτει και ότι η σκάλα δεν λειτούργησε καλά, καθώς επιτάχυνε ξαφνικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών άνθρώπων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή