Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο «Βυσσινόκηπος», το αριστούργημα του Αντον Τσέχοφ, παρουσιάζεται στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στις 8 μ.μ. Αμερικής 10.

• Το μορφωτικό κέντρο της πρεσβείας της Αιγύπτου παρουσιάζει το βιβλίο «Ταξιδεύοντας στην Αίγυπτο» (εκδ. Εμπνευσις) του Μαριαντώνη Πολίτη στις 7 μ.μ. με τον Μιχάλη Μελετίου και τον συγγραφέα. Πανεπιστημίου 6.

• Διάλεξη του καθηγητή Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας Κώστα Κωστή στο Σπίτι της Κύπρου στις 7 μ.μ. με θέμα «Προσπαθώντας να κατανοήσουμε τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας». Ξενοφώντος 2Α.

• Τρεις σπουδαίοι αρχιτέκτονες, o Χάρβεϊ Χάκερ, o Αλέξανδρος Τζώνης και η Liane Lefaivre συναντιούνται σήμερα στις 7 μ.μ., στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης για να θυμηθούν τη φοιτητική εξέγερση στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ τον Απρίλιο του 1969. Μονή Λαζαριστών.

• Ομαδική έκθεση με τίτλο «Shoot me now» στο Booze. Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου. Κολοκοτρώνη 57.

• Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου σε ένα κοντσέρτο με άριες από την εποχή του μπαρόκ. Με την Orchestra Mobile σε διεύθυνση Θεόδωρου Ορφανίδη. Στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσό» στις 8.30 μ.μ. Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8.

• Στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Φωτογραφία και Λογοτεχνία» με τους Δημοσθένη Αγραφιώτη, Νίκο Δήμου και Δημήτρη Καλοκύρη. Στην Τεχνόπολη στις 6.30 μ.μ. Πειραιώς 100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή