Με γεμάτο οπλοστάσιο ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Με γεμάτο οπλοστάσιο ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γεμάτη τη φαρέτρα του αναμένεται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός για το πρώτο (δικό του) μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα.

Οι ουκ ολίγοι απόντες από τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού επιστρέφουν ο ένας μετά τον άλλο και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, ο Γιώργος Δώνης θα έχει τον… ευχάριστο πονοκέφαλο να διαλέξει ποιους από τους παίκτες του θα αφήσει εκτός 18άδας.

Μετά τους Γιόχανσον και Κάτσε, που επέστρεψαν από την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις αλλά δεν έπαιξαν εναντίον του Πανιωνίου για λόγους προφύλαξης, στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε χθες και ο Στάικος. Ο 22χρονος χαφ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη και θα είναι μια καλή λύση τώρα που αρχίζουν τα απανωτά ντέρμπι. Σήμερα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Μουνιέ.

Εχει μείνει εκτός από το ματς με τη Λαμία στη 2η αγωνιστική (1η Σεπτεμβρίου), θέλει χρόνο για να ξαναβρεί ρυθμό, αλλά είναι πολύ έμπειρος και θα βοηθήσει. Πολύ σύντομα αναμένεται να πάρει σειρά και ο Αλτμαν, ο οποίος είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής του μετά σχεδόν 8 μήνες.

• Σε έξι μηνιαίες δόσεις θα ξεχρεώσει ο Παναθηναϊκός την οφειλή του (170.000 ευρώ) προς τον Πέτριτς για την εφορία, όπως αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η πρώτη δόση πρέπει να καταβληθεί εντός του επόμενου δεκαημέρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή